copyright@Jenny Kaplas
Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kotia etsivät  PENNUT (huom viestintä ja kuvia olen laittanut lähinnä faceen, niin käyhän sielläkin katsomassa)

Olen uutisiin kirjoittanut tarkempi "kuvaus" mutta kirjoitan tänne vielä ja jätän alla olevat tekstit vielä roikkumaan

Tällä hetkellä on kolme kissaa jotka etsivät kotia, tulevat olemaan leikattuna eli lemmikeiksi/näyttelyyn myydään.

15.12.2015 syntyneestä pentueesta Alba ja Snowbells (Jacadi-Pamela) Kilpikonnatyttöjä, toinen kaneli, toinen beige. Molemmat nättejä ja elegantteja, Alba ollut muutamassa näyttelyssä ja ollut kerran BIS pentu. Tarkoitus oli itse mahdollisesti käyttää yhteen pentueeseen mutta hänellä alkoi jo kiima ja täällä on kotona Joe jolla implantti on loppunut. Liian lähellä sukua joten menee sterkkaan. Snowbells leikattu jo aiemmin.

 

19.3.2015 syntyneestä pentueesta on vielä jäljellä (Aurinko) Aaron-Einari. Kaneliharlekiinipoika. Hauska kaunis tyyppi joka on hieman pienempikokoinen kolli. Leikataan myös ennen muuttoa. (Jacadi-Lovise)

Mikäli kiinnostuit soita 0503071777 tai laita sähköpostia. Nämä kannattaa tulla katsomaan, jos on yhtään kiinnostunut! (Mikä on muutenkin edellytys jos haluaa meiltä pennun) Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin!

 

 

 

Uusin pentueemme syntynyt 15.12.2014

viisi upeanväristä kilpparityttöä, kaksi pitkäkarvaa

Värijakaumat näyttäisi olevan kanelikilppari ja beigekilppari, tummin on bicolour ja yksi on harlekiini upealla jakaumalla-hänellä on kyljessä jopa sydän! Kolme on vaneja =)

beigetytöt 4viikkoa ja kolme päivää Dianella Longifolia OSH r 02 var ja Dierama Snowbells OSH 01 var (hieman korvan edustalla väriä, molemmisa kyljissä pilkku ja vaalea häntä, kamera tekee heistä hieman tummempia, nenä on oikeasti ihonvärinen) Minulla on sellainen kutina että haluaisin jättää harlekiinitytön jatkoon, on tuo väri niin herkullinen <3

Alla bicolourtyttö Dracunculus Vulgaris 4 viikkoa 4 päivää. Muistuttaa todella paljon isoäidin sisko-Chisua.

vitostyttö Daphne Mezereum Alba, jolla on ehkä joukkueen kaunein pää

kakkostyttö joka oli pitkäkarva ja nimeltään Dietes Grandiflora. RIP (onnettomuus)

LISÄÄ KUVIA JA TIETOA PENNUISTA BLOGISSAMME tai Facebookissa. Bogia en ole hetkeen päivittänyt...

Luovutuksessa pentu tulee olemaan eläinlääkäritarkistettu ja rokotettu kahteen kertaan sekä madotettu useaan kertaan ja tottunut lapsiin ja koiriin ja muihin kisoihin. Jos olet kiinnostunut otathan yhteyttä sähköpostiin  jeyjey820@hotmail.com ja kerro itsestäsi tai soita numerooni 0503071777. Jos en pysty vastaa laita viestiä!

Pennut ovat rekisteröityjä FIFE:en. Pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoisina sisäkissoiksi. Turvallisessa ulkotarhassa voi ulkoilla tai valjaissa. Jalostukseen kissaa ei saa käyttää ellei erikseen sovittu kasvattajan kanssa, jos jalostusasiat kiinnostaa mutta ei ole vielä kasvattajanimeä yms, suosittelen sijoituskissan ottamista, siitä on hyvä sitten itse jatkaa. Sijoituskissa voi muuttaa yhteen lemmikiksi myydyn kissan kanssa, mutta jos on eri sukupuolta tulee toinen leikkauttaa heti kun mahdollista. Itämaiset ovat sosiaalisia ja leikkisiä kissoja, joten olisi suotava ettei muuta ainoaksi kissaksi asumaan. Nämä nukkuvat täällä yleensä isossa kasassa!

Koska en voi kasvattaa oma kissalaumani kokoa loputtomiin tulen laittamaan sijoituskoteihin useampi lupaava pentu. Silloin en tarvitse heti kun kissanpentu on nuori, päättää käytänkö jalostukseen vai en. Asiat elää, ja en halua menettä kaikki lupaavat yksilöt samantien. Olisi esim. sääli jos ainoa jalostukseen jätetty saisi kohtutulehduksen ja jouduttais leikkauttaa.

Naaraat voi alkaa kiimailla 5kk iässä mutta voi mennä myös lähempää vuodenikäiseksi ennen kuin alkaa kiima. Myös naaras voi merkkailla. Pillereitä en suosittele naaraalle ollenkaan, vaan pentuetta tehdään suht nuorena n 1v iässä. Sijoitussopimus tehdään 1-2pentueelle, riippuen pentueen koosta ja naaraan voinnista. Tietysti toivon että luonne on avoin ja ei osoita arkuutta tai agressiivisuutta ja että kissa on muuten terve.

Sijoituspennuilta otetaan varausmaksua joka palautetaan kun ehdot täyttyy. Jos näyttää siltä että en tule käyttää kissaa jalostukseen, voi sitä leikkauttaa, omistajuus siirtyy ja sijoitussopimus päätyy. Tällöin ei varausmaksua palauteta.  Toivon että sijoituskoti ottaa kissalle vakuutuksen, mutta muista jalostukseen liittyvistä kuluista vastaan minä. Mikäli perheessä on kissoja ennestään, toivon että niitä testataan terveiksi Fiv, Felv ja sienen suhteen (niinkuin itse tein omalla maatiaiskissalla ennen kuin otin Gaian sijoitukseen).

 

 

©2019 Mahiri Retta's - suntuubi.com